Familia Bobolea

Familia Bobolea

Privind in urma, la ultimii 2 ani, mi se pare banal sa incep aceasta istorisire cu “povestea noastra incepe…”, dar avand in vedere finalul fericit, incep sa vad analogia cu un adevarat basm.

Asadar, povestea noastra cu Dacia Medical si dl. Chadi incepe odata cu prima zapada din iarna anului 2013. Bineinteles, acesta nu este primul act al epopeii numita “Nasterea lui Evan”, presarata anterior cu diverse operatii, un FIV nereusit, comunicari defectuoase cu diversi medici. Este singurul care sa merite titulatura de poveste. Eram dezorientati, obositi si fara sa stim incotro ne indreptam. Luasem decizia sa mai incercam inca o data FIV-ul, dar nu stiam unde sa apelam. In dimineata zilei cand am ajuns la Dacia Medical, luasem decizia sa incercam in alta parte, dar printr-o intorsatura a sortii am ajuns si in fata dl. dr. Chadi. Am fost probabil cei mai rapizi pacienti pentru FIV pe care cred ca si dansul i-a avut vreodata, caci in aceeasi seara am inceput tratamentul pentru fertilizare.

Este greu de spus de ce am inceput cu dansul. Poate faptul ca a parut mai deschis decat toti ceilalti doctori, poate faptul ca fiind mai deschis la noile tehnologii in domeniu ne-a prescris un tratament care ni s-a parut mai adecvat si mai uman, poate a fost insasi soarta. Oricum a fost o decizie pe care nu o vom regreta niciodata.

Spun acest lucru nu pentru ca FIV-ul a fost reusit, ci pentru ca pe perioada a 9 luni de sarcina foarte dificila, in care fiecare luna parea ca aduce o noua piedica. Dl Chadi a fost alaturi de noi, dandu-ne sfaturi si raspunzandu-ne la mesaje si la intrebari, chiar si din concediu. In aceasta procedura, unde foarte mult conteaza linistea sufleteasca, faptul ca poti fi in permanent contact cu doctorul iti aduce un mare plus de liniste, de care ai atat de multa nevoie. In special in perioada sarcinii, cand simti ca ai lucrul pentru care ai luptat atat de mult, dar pe care il poti pierde totusi atat de repede, in special in primele 3 luni, cand apar atat de multe simptome si senzatii necunoscute pentru mama, care nu stii daca sunt semne bune sau nu, a primi un sfat foarte rapid poate face o diferenta nebanuita.

Am dori sa ii multumim domnului doctor Chadi, pentru profesionalismul si grija de care a dat dovada, pentru faptul ca a venit dupa noi cand sotia era in spital, internata in urma unor sangerari neidentificate in luna a 3-a, pentru sfaturile bune, pentru atmosfera creata la fiecare consult, pentru ca nu ne-a lasat sa pierdem speranta si pentru baietelul nostru!

Georgiana si Mihai Babolea

fam-bobolea-2

Lasa un comentariu

Name*

Email* (never published)

Website

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.