Consultatie online GRATUITA - consiliere pentru FIV

Oferim consultatii GRATUITE - fizic si online, pentru femeile si cuplurile care vor sa apeleze la FIV pentru obtinerea sarcini, cu sau fara decontare prin Programul National

Singura modalitate de a deveni parinti este apelarea la fertilizarea in vitro (FIV)? Iti venim in ajutor! Iti oferim consultatie online GRATUITA, urmata de consiliere de specialitate si monitorizare la cele mai inalte standarde, pas cu pas. 

In cadrul consultatiei online gratuite, vei primi raspunsuri la toate intrebarile tale si iti vom prezenta toate informatiile de care ai nevoie.

Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie, cu experienta in reproducere umana asistata medical, iti sta la dispozitie si iti raspunde la intrebari. SIMPLU. ONLINE. GRATUIT. Programeaza-te chiar acum la 0766 536 553.

Ulterior, dupa obtinerea sarcinii, poti ramane alaturi de noi pentru monitorizare eficienta, suport si nastere, in spital de stat sau privat. 

 

Aplica simplu si rapid pentru „Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii” derulat de Ministerul Familiei si in 2024. Pregateste chiar acum dosarul, aprobarea lor se face in ordinea primul venit – primul servit.

Asigura-te ca ai o indicatie pentru decontarea procedurii de FIV de la un medic specialist in infertilitate si ca respecti noile criterii de eligibilitate!

Suntem alaturi de tine si iti oferim consiliere online gratuita pentru a parcurge cu succes toti pasii necesari pentru obtinerea sprijinului financiar de 15.000 lei oferit de Ministerul Familiei si in 2024.

Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie cu experienta in reproducere umana asistata medical iti sta la dispozitie si iti raspunde la intrebari. SIMPLU. ONLINE. GRATUIT.

Bineinteles, iti oferim suport si pentru realizarea cu succes a procedurii, monitorizarea eficienta a sarcinii obtinute si realizarea nasterii in spital de stat sau privat.

Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie cu experienta in reproducere umana asistata medical va pune la dispozitie:

 • consultatie online pentru infertilitate
 • consiliere online gratuita pentru accesarea fondurilor disponibile prin Programul National de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer, denumit in noua varianta realizata de Ministerul Familiei – “Program social de interes interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii” – si despre care puteti citi mai multe in Fertilizare in vitro cu ajutor de la stat in 2024
 • second opinion pentru fertilizare in vitro cu celule proprii, ovocite donate, embrioni donati si mama surogat

Avantajele unei consultatii online pentru infertilitate

Poti accesa consultatia online de acasa ori de la birou, fara sa te deplasezi in clinica, mai ales ca avem un numar mare de paciente/cupluri care locuiesc in strainatate sau la distanta de Bucuresti. 

Singura conditie este sa ai aplicatia WhatsApp instalata, iar dispozitivul sa fie unul functional – video, audio, conexiune la internet. 

Dr. Chadi Muheidli este unul dintre cei mai renumiti medici specialisti in reproducere umana asistata medical din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, dr. Muheidli are numeroase reusite medicale atat in tara, cat sin in strainatate, in parteneriat cu clinici de renume din Grecia. 

Poti pune intrebari cu privire la simptomele care te deranjeaza, poti descrie situatiile prin care ai trecut, ne vom uita cu atentie pe istoricul tau medical si te vom ghida sa faci cele mai bune alegeri, pas cu pas. 

Tarife

Consiliere online

GRATUITA
 • Dr. Chadi Muheidli
 • pentru decontarea FIV in Romania
 • realizarea si depunerea dosarului de decontare
 • stabilirea calendarului necesar

Consultatie online

250 lei
 • Dr. Chadi Muheidli
 • optiune video
 • discutie aplicata despre infertilitate
 • discutie despre analize si investigatii

Second opinion

350 lei
 • Dr. Chadi Muheidli
 • second opinion infertilitate
 • second opinion FIV
 • garantia unui act medical ireprosabil

Cum beneficiezi de consultatie online GRATUITA pentru FIV

second opinion infertilitate

Procedura de participare la o consultatie online pentru infertilitate, second opinion sau consiliere pentru depunere dosarului pentru decontarea procedurii FIV este urmatoarea:

 1. Solicitarea unei programari online in baza formularului de mai jos. Veti primi astfel toate detaliile pentru realizarea consultatiei online: modalitatea de plata, ziua si ora disponibile la momentul in care are loc dialogul intre dvs. si reprezentantul Dacia Medical Center. 
 2. Confirmarea programarii, dupa efectuarea platii si confirmarea acesteia prin mijloacele disponibile: OP, confirmarea viramentului bancar etc.
 3. Verificarea aplicatiei si a device-ului – Inainte de initierea consultului, trebuie sa va asigurati ca aveti instalata aplicatia WhatsApp pe device-ul dumneavoastra (smart phone, tableta, laptop sau desktop). Aplicatia este gratuita. Va rugam sa verificati functionalitatea video/audio/microfon prin aplicatie.
 4. Initierea consultului. Apelul video va fi initiat pe numarul de telefon oferit la confirmarea consultatiei online.
 5. Obtinerea raportului medical. Dupa finalizarea consultului medical, veti primi mesaj cu raportul medical scris.

Serviciul de consultatii online pentru infertilitate si second opinion pentru FIV este disponibil ca o alternativa a consultatiilor in prezenta pacientului in cabinetul medicului. Accesarea acestui serviciu reprezinta consimtamantul pacientului pentru prelucrarea imaginii si vocii sale in conditiile expuse mai sus, precum si acceptarea tuturor termenilor si conditiilor detaliate aici.

De la dorinta, pana la prima strangere in brate. Suntem langa tine si te ajutam sa ai un copil sanatos!