Consultatie online - consiliere pentru FIV

Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie cu experienta in reproducere umana asistata medical va pune la dispozitie:

 • consultatie online pentru infertilitate
 • consiliere online pentru accesarea fondurilor disponibile prin Programul National de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer 
 • second opinion pentru fertilizare in vitro cu celule proprii, ovocite donate, embrioni donati si mama surogat

Avantajele unei consultatii online pentru infertilitate

 • Poti accesa consultatia online de acasa ori de la birou, fara sa te deplasezi in clinica, mai ales ca avem un numar mare de paciente/cuplur care locuiesc in strainatate sau la distanta de Bucuresti. 

Singura conditie este sa ai aplicatia WhatsApp instalata, iar dispozitivul sa fie unul functional – video, audio, conexiune la internet. 

Dr. Chadi Muheidli este unul dintre cei mai renumiti medici specialisti in reproducere umana asistata medical din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, dr. Muheidli are numeroase reusite medicale atat in tara, cat sin in strainatate, in parteneriat cu clinici de renume din Grecia. 

La fel ca in cazul celorlalte morfologii fetale (I si II), intervalul in care se face ecografia trebuie respectat cu strictete. In acest caz, este vorba despre saptamanile 32-34 ale sarcinii.

Putem spune ca o morfologie fetala de trimestru 3 (III) este ultimul hop al sarcinii,. Investigatia are loc foarte aproape de momentul nasterii. In timpul acestei ecografii, evaluam daca bebelusul a crescut corespunzator sau daca sunt ceva probleme care il supara. Ne dam seama de acest lucru dupa dimensiunile pe care ni le indica ecograful – circumferinta capului, lungimea femurului, greutatea corporala – si le comparam cu valorile standard.

Poti pune intrebari cu privire la simptomele care te deranjeaza, poti descrie situatiile prin care ai trecut, ne vom uita cu atentie pe istoricul tau medical si te vom ghida sa faci cele mai bune alegeri, pas cu pas. 

Tarife

Consultatie online

250 lei
 • Dr. Chadi Muheidli
 • optiune video
 • discutie aplicata despre infertilitate
 • discutie despre analize si investigatii

Consiliere online

250 lei
 • Dr. Chadi Muheidli
 • decontarea FIV in Romania
 • realizarea dosarului pentru decontare
 • stabilirea calendarului necesar

Second opinion

350 lei
 • Dr. Chadi Muheidli
 • second opinion infertilitate
 • second opinion FIV
 • garantia unui act medical ireprosabil

Cum beneficiezi de consultatie online pentru infertilitate

second opinion infertilitate

Procedura de participare la o consultatie online pentru infertilitate, second opinion sau consiliere pentru depunere dosarului pentru decontarea procedurii FIV este urmatoarea:

 1. Solicitarea unei programari online fie la telefon 0766 536 553, fie in baza formularului de mai jos. Veti primi astfel toate detaliile pentru realizarea consultatiei online: modalitatea de plata, ziua si ora disponibile la momentul in care are loc dialogul intre dvs. si reprezentantul Dacia Medical Center. 
 2. Confirmarea programarii, dupa efectuarea platii si confirmarea acesteia prin mijloacele disponibile: OP, confirmarea viramentului bancar etc.
 3. Verificarea aplicatiei si a device-ului – Inainte de initierea consultului, trebuie sa va asigurati ca aveti instalata aplicatia WhatsApp pe device-ul dumneavoastra (smart phone, tableta, laptop sau desktop). Aplicatia este gratuita. Va rugam sa verificati functionalitatea video/audio/microfon prin aplicatie.
 4. Initierea consultului. Apelul video va fi initiat pe numarul de telefon oferit la confirmarea consultatiei online.
 5. Obtinerea raportului medical. Dupa finalizarea consultului medical, veti primi mesaj cu raportul medical scris.

Serviciul de consultatii online pentru infertilitate si second opinion pentru FIV este disponibil ca o alternativa a consultatiilor in prezenta pacientului in cabinetul medicului. Accesarea acestui serviciu reprezinta consimtamantul pacientului pentru prelucrarea imaginii si vocii sale in conditiile expuse mai sus, precum si acceptarea tuturor termenilor si conditiilor detaliate aici.

Pentru alte informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Dacia Medical Center.

De la dorinta, pana la prima strangere in brate. Suntem langa tine si te ajutam sa ai un copil sanatos!

Evolutia societatii a adus o diversificare importanta a patologiei nou-nascutului, dar si o crestere a numarului de cazuri cu probleme. Acest fapt determina gravida sa faca o serie de teste si de examinari cu titlu de “obligatorii”. Statisticile arata ca 1 din 5 copii se naste cu o problema, de la cele mai mici, la situatii grave. De vina ar fi atat mediul in care traim, cat si faptul ca femeile aleg sa devina mame la varste tot mai inaintate. Riscul de a aparea o problema este, asadar, de 20%. In plus, Romania este recunoscuta pentru o rata de mortalitate neonatala mare, cu precadere in mediul rural, acolo unde accesul la servicii de supraveghere a sarcinii este minim sau deloc.