Program FIV cu ajutor de la stat, suspendat in 2024

Oferim consiliere gratuita pentru inscrierea la "Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii",
suport in oferirea indicatiei de FIV, completarea dosarului si realizarea procedurii

Costul pentru procedura FIV este de 2900 Euro

Consultatie ONLINE si in clinica

La Dacia Medical Center, suntem alaturi de tine si iti oferim consiliere gratuita pentru a rezolva cat mai rapid atat partea medicala, cat si pe cea birocratica. SIMPLU. ONLINE. GRATUIT.

Bineinteles, iti oferim suport si pentru realizarea cu succes a procedurii, monitorizarea eficienta a sarcinii obtinute si realizarea nasterii in spital de stat sau privat.

Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie cu experienta in reproducere umana asistata medical, este alaturi de tine pas cu pas.

Consultatie GRATUITA pentru obtinerea ajutorului financiar

Depunerea dosarului pentru „Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii” se realizeaza conform unei metologii noi, de aceea este bine sa stii de la inceput ce ai de facut .

ATENTIE! Poti beneficia de decontarea procedurii de FIV realizate atat cu ovocite proprii, cat si cu ovocite / sperma donate. In cazul ovocitelor donate, NU se deconteaza  costurile prelevarii si/sau achizitionarii ovocitelor donate. Ele vor fi suportate de beneficiari din bugetul propriu.

La Dacia Medical Center, suntem alaturi de tine si iti oferim consiliere gratuita pentru a rezolva cat mai rapid atat partea medicala, cat si pe cea birocratica. SIMPLU. ONLINE. GRATUIT.

Bineinteles, iti oferim suport si pentru realizarea cu succes a procedurii, monitorizarea eficienta a sarcinii obtinute si realizarea nasterii in spital de stat sau privat.

Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie cu experienta in reproducere umana asistata medical iti sta la dispozitie pentru a discuta in cadrul unei intalniri online tot ce ai nevoie sa stii pentru a beneficia de ajutorul de 15.000 lei oferit persoanelor infertile din Romania.

Programul national de fertilizare in vitro in 2024

Ministerul Familiei a publicat regulamentul de organizare si metodologia de aplicare a programului national de deontare a fertilizarii in vitro in 2024. Iata care sunt principalele prevederi:

  • Incepand cu 1 ianuarie 2023, se acorda beneficiul social pentru maximum 10.000 de beneficiari ai Programului, pentru efectuarea, pe teritoriul Romaniei, a procedurilor medicale de specialitate recomandate pentru reproducerea asistata medical.
  • Beneficiul social se acorda sub forma a doua vouchere: un voucher electronic – card si un voucher pe suport de hartie. Cele doua vouchere sunt acordate simultan.
  • Cuplurile si femeile din Romania care au indicatie in vederea efectuarii procedurilor de specialitate recomandate, vor primi un ajutor financiar in valoare de maximum 15.000 lei per beneficiar pentru decontarea cheltuielilor necesare efectuarii procedurilor FIV.
  • Statul deconteaza cheltuielie pentru realizarea procedurii de FIV si cu ovocite donate si sperma donata, daca celulele donate sunt achizitionate de cuplul beneficiar sau de catre femeia infertila singura, dupa caz.
  • Atentie! Acelasi cuplu sau persoana, care solicita beneficiul social, nu poate beneficia in acelasi an, de mai multe programe care au acelasi scop, finantate din fonduri publice, derulate la nivel local sau central (poate aplica fie la programul derulat de MFTES, in parteneriat cu Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, fie la un alt program de aceeasi natura).
  • MFTES isi ia angajamentul sa analizeze eligibilitatea dosarelor in termen de maximum 30 de zile calendaristice de la depunerea documentatiei complete

  • Beneficiarii programului sunt cuplurile si femeile infertile, care au fost diagnosticate cu o afectiune incompatibila cu reproducerea pe cale naturala, de catre un medic specialist in obstetrica-ginecologie cu supraspecializare FIV si reproducere umana asistata medical.

In cadrul programului, un beneficiar poate primi beneficiul social pentru un numar de maximum trei proceduri pe an pe toata perioada desfasurarii programului.

Cele doua vouchere sunt oferite simultan, astfel:

  • voucherul electronic-card este in suma de 5.000 lei si este aferent tratamentului medicamentos.
  • voucherul pe suport hartie este in valoare de 10.000 lei si este utilizat pentru procedurile medicale specifice. 

Acordarea beneficiului social se realizeaza in baza criteriului “primul venit – primul servit“, in limita fondurilor aprobate anual in bugetul MFTES.

In situatia in care costul tratamentului, prescris de catre medicul specialist in obstetrica-ginecologie cu competenta in tratamentul infertilitatii cuplului in reproducere umana asistata medical, depaseste valoarea voucherelor, beneficiarul suporta diferenta de cost.

In situatia in care costul tratamentului, prescris de catre medicul specialist in obstetrica-ginecologie cu competenta in tratamentul infertilitatii cuplului in reproducere umana asistata medical, este mai mic decat valoarea voucherelor, beneficiarul nu primeste rest in bani.

Conditiile cumulative pentru acordarea beneficiului social sunt:
a) Membrii cuplului sunt cetateni romani, asigurati in sistemul public de asigurari sociale din Romania, cu domiciliul in tara. 
b) procedurile medicale de specialitate recomandate trebuie sa se desfasoare intr-o unitate medicala de pe teritoriul Romaniei afiliata programului, autorizata sa desfasoare acest tip de activitati specifice;
c) varsta femeii beneficiare sa fie cuprinsa intre 20 si 45 ani impliniti, pana la implinirea varstei de 46 de ani.

1. prelevarea ovocitelor prin punctie foliculara, efectuata sub anestezie locala sau sedare, dupa caz;
2. procesarea spermei;
3. inseminarea ovocitelor pentru fertilizare spontana;
4. cultivarea embrionilor 72 de ore sau 120 ore in functie de procedura agreata de clinica;
5. transferul embrionar;
6. monitorizarea evolutiei cazului, care consta in:
6.1. efectuarea testului seric Beta HCG dupa 2 saptamani de la transferul embrionar;
6.2. consult ginecologic si ecografic, la 6 saptamani de la realizarea activitatii prevazute la punctul 3., daca testul Beta HCG este negativ;
6.3. monitorizarea ecografica a sarcinii la 6 saptamani de la realizarea activitatii prevazute la punctul 3., daca testul Beta HCG este pozitiv;
6.4. Tratament medicamentos:
6.4.1. Medicamente de stimulare: folitropina alfa, folitropina beta, folitropina delta, alfa-corifollitropina, menotropin, lutropina alfa si combinatii ale acestora, care se constituie ca
si Denumire Comuna Internationala de sine statatoare, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii;
6.4.2. Medicamente de inhibitie: triptorelinum, cetrorelix, ganirelix;
6.4.3. Medicamente de declansare: gonadotrofina corionica umana, gonadotropina corionica alfa, triptorelinum;
6.4.4. Medicamente de sustinere: progesteron micronizat natural, progesteron forma injectabila, preparate care contin estrogen (estradiol) oral sau transdermic;

Contravaloarea altor servicii medicale decat cele prevazute anterior, efectuate la recomandarea specialistilor in scopul evaluarii suplimentare, imbunatatirii ratei de succes sau prevenirii unor complicatii se suporta de catre beneficiari la tarifele stabilite de unitatea sanitara si afisate la loc vizibil, pentru care se elibereaza documentul fiscal, conform prevederilor legale in vigoare, cu indicarea serviciului prestat. Aceste activitati se realizeaza numai in conditiile in care cuplul a fost informat ca nu exista baza legala pentru rambursarea acestor servicii din bugetul subprogramului si isi asuma, in scris, plata contravalorii acestora.

Lista serviciilor medicale care nu fac obiectul rambursarii din fondurile alocate proiectului, cuprinde, fara a se limita la acestea:
a) investigatii paraclinice preliminare (stabilite de fiecare unitate sanitara, conform propriului protocol, daca sunt depistate afectiuni ce pot afecta evolutia tratamentului sau sarcinii);
b) diagnostic genetic al embrionilor;
c) crioconservarea ovocitelor, spermei sau embrionilor;
d) recoltarea chirurgicala a spermatozoizilor;
e) anestezia generala intravenoasa la prelevarea ovocitelor;
f) Procedura ICSI (Intracelular sperm injection);
g) cultura de blastocist;
i) nu se va face decontarea pentru prelevarea si/ sau
achizitionarea ovocitelor donate. Costurile prelevarii
si/sau achizitionarii ovocitelor donate vor fi
suportate de beneficiari din bugetul propriu. 

In medie, sansele de reusita ale unui proceduri de fertilizare in vitro sunt de 35%. Asta inseamna ca 1 procedura din 3 se incheie cu o sarcina. Succesul procedurii poate fi insa mai mic sau mai mare, in functie de particularitatile fiecarui cuplu in parte. Totul e sa aveti incredere si sa respectati intocmai indicatiile medicului.

Cererea de inscriere trebuie sa cuprinda urmatoarele documente justificative:
a) Copii ale actelor de identitate ale solicitantilor;
b) Declaratie pe propria raspundere;
c) Document medical din care sa rezulte diagnosticul de infertilitate, cu indicatia medicala pentru realizarea procedurii de FIV , eliberat de un medic specialist (care este angajat sau colaborator al unei unitati medicale afiliate in program) in obstetrica-ginecologie cu supraspecializare FIV si reproducere umana asistata medical, emis cu maximum 60 de zile inaintea depunerii dosarului.
d) Adeverinta eliberata de Casa de Asigurari de Sanatate din care sa rezulte calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate a solicitantului, emisa cu maxim 60 de zile inaintea depunerii dosarului sau orice alte documente conform legii, care sa probeze calitatea de asigurat.
e) Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal

Toate documentele componente ale dosarului trebuie completate si semnate (unde este cazul) si certificate ”Conform cu originalul”, ulterior, scanate, si trimise pe email.

Solicitantii trebuie sa depuna online la adresa 𝗻𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲@𝗺𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲.𝗴𝗼𝘃.𝗿𝗼 a MFTES dosarul complet.

In cazul solicitantilor care nu au posibilitatea transmiterii dosarului online, pot trimite dosarul complet la adresa MFTES, regasita in cadrul sectiunii contact pe site-ul www.mfamilie.gov.ro

Oferta analize pentru indicatia de FIV

PACHET HISTEROSONOGRAFIE

1250 LEI
  • Diagnostic infertilitate
  • CONSULTATIE GRATUITA
  • Procedura moderna, minim invaziva

Analize FIV

1800lei
1400 lei
  • Analize de sange, pentru cuplu
  • Obstetrica - ginecologie
  • Rapiditate si acuratete

Alternative la Programul National FIV

Pentru cuplurile / femeile care  nu se incadreaza in conditiile decontate de stat, avem disponibilitate de plata in rate a procedurilor de FIV si am realizat un parteneriat cu o unitate bancara, pentru obtinerea unui credit medical.

In cazul in care iti doresti sa afli mai multe detalii, dar nu poti ajunge la o consultatie in clinica sau chiar ai optiunea de a face analizele necesare in proximitate si doresti o opinie, te asteptam pentru o consultatie online. Pentru mai multe detalii, click aici: Consultatie online – consiliere pentru fertilizare in vitro.  

FIV IN RATE

2900 euro
  • pret de pornire pentru plata in rate
  • Medicatia NU este inclusa
  • Rata I: de la 1.450 euro
  • Rata II: de la 1.450 euro

OVOCITE DONATE

6000 euro
  • Sincronizare donator
  • Procedura FIV
  • Embriotransfer
  • Congelare in anumite conditii

EMBRIONI DONATI

6000 euro
  • Sincronizare donator
  • Procedura FIV
  • Embriotransfer
  • Congelare in anumite conditii
3.6 38 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

407 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Va rog spune-timi dacâ mai sunt fonduri de la stat mulțumesc mult.

Buna ziua , se pot pune dosare pentru ajutorul dat de la stat ? Multumesc !

Buna ziua. In acest moment, proiectul este in dezbatere publica. In ciuda contextului actual, nu avem informatii de amanare, prin urmare ne asteptam sa putem finanta procedurile in noile conditii din aprilie-mai. Pentru pregatirea dosarului, va astept la 0766 536 553.

Buna, Ce se intampla daca esti peste 40 de ani si ai peste 25 indexul de masa corporala? Pot sa paticipe? Sunt foarte stricte aceste conditii? Multumesc frumos. Restul ar fi ok.

Se mai poate depune dosare pentru progamul finantat de stat . Multumesc.

Buna ziua, le ce costuri aditionale celor decontate ne putem astepta in cazul efectuarii fiv-ului in clinica dvs? Multumesc.

Buna seara! Mă numesc Toma Florina Cosmina si am 15 ani si sunt din Comuna Podu Turcului județul Bacău. Eu m-am născut într-un scaun cu rotile, am epilepsie, scolioza. Eu îmi doresc foarte mult un copil prin Fertilizare în vitro dar mie si puțin teamă că dacă o să moară sau ceva de genul acesta. Mă puteți ajuta cu ceva va rog din inima mea. Astept un răspuns de la voi.
O seara frumoasa!

Buna ziua,

Imi puteti spune daca se mai pot depune dosare pentru programul national? Mai sunt fonduri? Multumesc

Buna seara! As dori sa stiu daca se mai pot depune dosare, daca da , unde ? Cat timp dureaza pana la procedura in sine? Mentionez ca eu am o prolactina de 713 uUI/mL si sotul o spermograma cu 99% spermatozoizi atipici si doar 1% normali.Multumesc

buna ziua
daca sotul este diagnosticat seropozitiv nedetectabil putem apela la acest program?

Buna seara. Am recomandare verbala de la dl doctor Tarek pentru fiv. Din pacate nu imi permit. Mai sunt fonduri in programul național?

Buna ziua mai sunt fonduri unde pot pune dosarul

Buna ziua. In acest moment lucram sustinut pentru noul program si am calculat timpii astfel incat sa avem dosarele gata in momentul in care incepe noul program. Dr. Chadi Muheidli va sta la dispozitie in cabinet la 0766 536 553 si online, aici: https://bit.ly/3jQNcLL

Buna ziua. M-ar interesa sa stiu daca exista si clinici in judetul Cluj la care pot depune dosarul. Sau se adreseaza doar persoanelor din Bucuresti? Multumesc!

Buna ziua.Ma numesc Daniela si am facut aqm 2 luni fertilizarea in vitro si am ramas insarcinata cu 2 gemeni.costurile au fost in jur de 4000 de euro.unde pot depune dosarul pentru a mi se deconta ceva din toti acesti bani??multumesc

Buna ziua. Decontarea de la stat se poate face doar daca dosarul a fost depus si aprobat inainte de procedura de fertilizare in vitro. Ne pare rau, dar acestea sunt regulile impuse de Ministerul Sanatatii.

daca esti o femeie peste 47 de ani ,stai in ilfov , freelancer , cu buletin de ilfov , ai parte de acest program ?

Buna ziua. Programul national de fertilizare in vitro cu ajutor de la stat prevede o limita de varsta pentru femei, respectiv 45 de ani, deci nu va incadrati.

Buna ziua, va rog sa imi confirmati daca mai sunt fonduri pentru acest an. Multumesc

Buna ziua. Se mai pot depune dosare, nu putem spune deocamdata daca din bugetul de anul trecut sau din cel in curs, pentru ca inca nu s-a aprobat bugetul la nivel national.

Buna ziua.cei cu domiciliul in ilfov se incadreaza pt depunerea dosarului?

Buna ziua. Programul Ministerului Sanatatii acopera toata tara, astfel ca nu conteaza din ce judet sunteti, localitatea de domiciliu nu e un criteriu de respingere in acest caz.

Buna ziua! se mai pot depune dosare? In Maramures este o clinica partenera unde se poate depune dosarul?
Multumesc anticipat!

Buna ziua. Se pot depune dosare la clinica Dacia Medical Center, in Bucuresti. In Maramures nu colaboram cu nicio clinica.

Buna seara! Se mai pot depune dosare, mai sunt fonduri?

Buna ziua. Fondurile pentru acest an vor veni in mai-iunie. Daca aveti dosarul gata, puteti sa asteptati pana vin fondurile. Daca nu, in aceasta perioada avem o oferta la analizele necesare pentru program. Detalii, aici https://www.daciamedicalcenter.ro/fertilizare-vitro-cu-ajutor-de-la-stat-si-2018.html.

Ma numesc Csik Maticu Mirela si as vrea sa pun o intrebare mai delicata! Sora mea a fost diagnosticata cu hepatita B in timp ce isi facea analizele pentru o fertilizare la Targu Mures. Cand sa aflat ca are hepatita i sau inchis toate usiile si li sa spus ca nu pot continua cu fertilizarea. Acum intrebarea mea este dumneavoastra faceti fertilizare daca pacienta e cu hepatita? Daca da sar putea inscrie la programul de fertilizare in vitro cu ajutor de la stat?
Va multumesc anticipat!! Cu stima Csik Maticu Mirela

Buna ziua. In principiu, daca nu exista exista alte probleme, se poate face FIV. In conditiile listate oficial de catre Ministerul Sanatatii nu exista o interdictie in acest sens.

Buna ziua,
Programul national de fertilizare in vitro cu ajutor de la stat (Ministerul sanatatii) prevede o limita de varsta pentru femei, respectiv 45 de ani?
Multumesc anticipat !

Buna ziua !nu mai trebuie adeverinte de venit pt decontarea procedurii?

Buna ziua. Protocolul prevede dovedirea calitatii de asigurat, care se poate face fie prin venit pe care se plateste contributia la sanatate, fie prin plata directa a asigurarii de sanatate in sistemul de stat.

Buna ziua. Anul acesta se mai pot depune dosare? Mai aveti fonduri pentru Bucuresti ?

Buna ziua. Momentan nu avem vesti de la Primaria Capitalei. Nu stim cand va fi reluat programul de decontare. In momentul in care avem nouati vom reveni catre dumneavoastra.

Va multumesc !

Buna ziua. s-au deblocat fondurile pentru anul 2019?

Buna ziua, se poate depune dosarul in acest moment, sunt fonduri? In cat timp cu aproximatie se aproba? Multumesc anticipat! I

Buna ziua. De saptamana viitoare se pot depune dosarele in clinica.

Buna ziua mai sunt fonduri le programul de fertilizare in vitro dela stat?

Buna ziua!
Ma intereseaza si pe mine programul Fiv cu sbventionare de la stat.Se poate depune dosaru?Mentionez ca am 40ani, sotul 35 ani a fost depistat cu oligospermie severa.Multumec frumos!

Buna ziua. De saptamana viitoare se pot depune dosarele in clinica. In august, cel mai probabil, vor fi comisiile, iar primele proceduri vor fi realizate in septembrie.

Buna ziua. Daca sotului ii voi plati asigurarea ” din mana” inaintea depunerii dosarului cu o luna, ne incadram in conditii? Mentionez ca a fost asigurat pana in luna a 5a 2019. Multumesc

Buna ziua. Daca casa de asigurari ii elibereaza adeverinta de asigurat, se poate depune dosarul.

Casa de asigurari mi-a eliberat adeverinta dar mi-a fost trimisa personal pe e-mail. Toate analizele sunt in regula, credeti ca ar pune in dificultate aceasta adeverinta care practic nu este in exemplar original , aprobarea dosarului? Adeverinta propriu-zisa este o copie din masca de verificare asigurat pe care s-a pus o stampila. Multumesc mult!

Bună ziua ..Am facut de două ori embriotransfer.mai am trei embrioni dar nu mai am bani..Exista program ptr ajutor de embriotransfer??

Buna ziua. Din pacate, statul acopera doar prima procedura FIV.

Buna ziua! La programul subventionat de stat pentru FIV se incadreaza doar cuplurile cu domiciliul in Bucuresti? Va multumesc ! O zi buna!

Buna ziua. Pentru programul subventionat de Ministerul Sanatatii se pot inscrie cupluri din orice judet al tarii, nu este doar pentru cei din Bucuresti.

Buna ziua! Pentru femeile PESTE 35 de ani (eu am 39 de ani), AMH mic este un criteriu de excludere? Imi puteti spune va rog si ce trebuie sa cuprinda dosarul si unde pot sa il depun? Va multumesc ff mult!

Buna ziua. Printre criteriile care trebuie indeplinite pentru a putea intra in programul finantat de Ministerul Sanatatii este si ca rezerva ovariana sa fie in limite normale, adica nivelul AMH sa fie mai mare de 1,1 ng/ml, iar varsta femeii sa fie pana in 40 de ani. In acest link aveti mai multe informatii despre continutul dosarului. Dosarul poate fi depus la clinica, unde va pot ajuta medicii sa-l completati. https://www.daciamedicalcenter.ro/programul-national-de-fertilizare-vitro-2017.html

Tot ce ati spus mai sus este valabil si pentru programul finantat de Primaria Bucuresti? Multumesc mult pt ajutor!

Unele criterii difera in programul Primariei Bucuresti fata de cel al Ministerului Sanatatii. Aveti in acest link mai multe detalii. https://www.daciamedicalcenter.ro/fertilizare-in-vitro-cu-bani-de-la-primaria-bucuresti.html

Bună ziua, dacă AMH-ul este de 0.980 si am 24 de ani pot participa?

Buna ziua ! Știți cumva daca programul va continua și în 2020? Mulțumesc.

Buna ziua. Este prea devreme, acest lucru se va decide dupa stabilirea bugetului de stat.

Dr. Marilena Baluta efectueaza proceduri FIV in cadrul clinicii?

Buna ziua. Doamna doctor vine in clinica pentru consultatii si spermograma. Pentru proceduri de fertilizare in vitro va poate ajuta dr. Chadi Muheidli. Pentru programari, puteti suna la numarul de telefon 0766.536.553.

Buna ziua. Din Sibiu, cu ce clinci colaborati?
Multumesc

Buna ziua. Clinica noastra continua depunerea dosarelor pentru procedura FIV in Bucuresti. Aveti in aceste link-uri mai multe detalii despre conditii si analize necesare. https://www.daciamedicalcenter.ro/analize-necesare-pentru-decontare-fiv https://www.daciamedicalcenter.ro/programul-national-de-fertilizare-vitro-2017.html

Buna ziua, mai sunt fonduri pentru FIV?

Buna ziua. Se mai pot depune dosare in clinica pentru programul finantat de Ministerul Sanatatii.

Buna ziua,

Va rog frumos sa-mi spuneti daca un cuplu necasatorit se poate incadra in subprogramul FIV? Unele clinici au cerut ceritifcatul de casatorie. Nu am gasit niciun document oficial in care se specifica (criteriu eligibil) faptul ca programul FIV se adreseaza exclusiv cuplurilor casatorite. Va multumesc anticipat!

Buna ziua. Clinica Dacia Medical Center nu solicita acest act de la cuplurile care depun aici dosar pentru subprogramul FIV, finantat prin Ministerul Sanatatii.

Buna seara, vreau sa va intreb ca doar persoanele care locuiesc în București beneficieza de ajutorul de la stat? Eu locuiesc la Cluj si de aceea intreb, va multumesc!

Buna ziua. Este vorba de doua programe diferite. Cel al Primariei Bucuresti se refera la cuplurile in care cel putin unul dintre membri are domiciliul in Bucuresti, iar programul sustinut de Ministerul Sanatatii include cupluri din tara, daca respecta conditiile. Despre aceste conditii puteti citi mai multe aici https://www.daciamedicalcenter.ro/programul-national-de-fertilizare-vitro-2017.html

buna ziua,
se mai pot depune dosare?
va multumesc

Buna ziua. Da, puteti depune dosar in clinica.

Buna ziua,

Daca partenerul este purtator de hepatita B, putem beneficia de programul de subventionare de la stat ?

Multumesc

Buna ziua ! Sunt din Bihor am o intrebare mai sunt valabile fondurile pentru fertilizare in vitro deoarece urmează să o facem . Are rost sa facem dosarul ?

Buna ziua! Au fost alocate fondurile de la Ministerul Sanatatii si cele de la Primaria Mun. Bucuresti pe anul acesta? Multumesc!

Bună ziua, se mai poate depune dosarul ptr programul național, pt FIV?? Mulțumesc frumos 🙂

Buna ziua! Nu se poate stie nici o informatie in privinta programului din 2020? Oare mai avem șanse să depunem anul acesta, aflând in situatia in care suntem? Multumesc frumos! Cu stima Maria

Buna ziua. De acest program se poate beneficia o singura data? In cazul in care prima procedura nu este cu succes se mai poate aplica si in anul urmator sau urmatoarele proceduri sunt suportate de cuplu? Multumesc Nico

Buna ziua!
1.Avand in vedere ca din 15 mai iesim din starea de urgenta nu se poate stie nimica inca daca vor aloca fonduri pentru FIV anul acesta , sunt sanse?
2. Daca cumva prima procedura de FIV achitam noi dar din nefericire nu va fi cu success, vom putea apela ca a 2 procedura sa fie prin program? Multumesc!

Buna ziua. Se poate apela la Programul National de FIV chiar daca anterior exista proceduri de fertilizare care nu au reusit.

Buna ziua!
Ne dorim si noi sa facem o FIV , cum procedam sa beneficiem de ajutorul Primariei.
Ne programam la dvs si ne ajutati?

Buna ziua. Programul de decontare pentru procedurile FIV, oferit de Primaria Bucuresti nu a inceput pentru anul in curs. Asteptam vesti de la autoritati pentru data la care se pot depune dosarele. In momentul in care acest lucru este posibil, va putem ajuta cu intocmirea dosarului si depunerea lui.

Bună ziua! A început programul national de fertilizare in vitro 2020? Va mulțumesc

Buna ziua. Inca nu am primit nicio veste de la autoritati in legatura cu reluarea Programului de Fertilizare in Vitro.

Buna ziua vreo noutate despre programul fiv?!?! Mulțumesc!

Buna ziua. Inca nu avem nicio veste din partea autoritatilor. In momentul in care vor aparea informatii noi le vom afisa pe site.

Bună ziua! Aveți informații despre Programul Național Fiv finanțat de Ministrul Sănătății? S-au alocat fondurile pentru anul 2020? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Buna dimineata. Inca nu avem vesti de la autoritati cu privire la Programul National. Momentan doar Programul Primariei Constanta a inceput alocarea fondurilor pentru decontarea procedurilor de fertilizare in vitro.

Buna ziua! Aveti informatii despre Programul National de Fertilizare in Vitro ? Au fost alocate fondurile pentru anul 2020? Multumesc frumos! O zi buna!

Buna dimineata. Inca nu avem vesti de la autoritati cu privire la Programul National. In momentul in care avem noutati vom reveni catre dumneavoastra.

Cum pot beneficia și eu de acest program,ce imi trebuie pentru dosar si unde trebuie depus? Incerc de 2 ani să rămân însarcinată și nu reușesc am ovare polichistice.

Buna ziua. Pe anul 2020 nu s-a anuntat data la care se pot face inscrierile pentru Programul National. Informatiile despre criteriile de eligibilitate si ce trebuie sa contina dosarul le gasiti pe site-ul nostru, in pagina dedicata: https://www.daciamedicalcenter.ro/fertilizare-vitro-cu-ajutor-de-la-stat-si-2018.html. Va multumim.

Buna dimineata!Exista vreun program in curs pentru fiv?la cel national costurile suportate de mine care ar fi?multumesc

Buna ziua. Da, inca se mai poate aplica pentru cel national. Ar fi vorba de dosar (1400 lei + analizele partenerului) si depinde in zona de medicatie care cunt costurile. Procedura este acoperita de stat. Va putem sprijini cu depunerea dosarului.

Buna ziua,unde se pot depune dosarele si pana la ce data? Multumesc

Buna ziua! Va rugam frumos sa mergeti direct la Dacia Medical Center! Colegii de acolo va vor ajuta cu tot ce aveti nevoie pentru depunerea dosarului.

Buna seara , virsta mea este de 44 ani si am facut pina acum 2 Fiv nereusite, toate au iesit ok la prima sau pus 3 embrioni , la al doilea 2, problema este ca nu se prinde, toate analizele sint mai mult decit ok la virsta actuala si as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de la stat. Cu stima va multumesc

Buna ziua!
Criteriile de incadrare pentru Programul national de fertilizare in vitro 2020 sunt:sa aveti indicatie de fertilizare in vitro, ambii parteneri sa fie asigurati ai sistemului public de sanatate, procedura sa se realizeze cu ovocite si sperma proprii, nu donate, varsta femeii sa fie intre 24 si 40 de ani, indexul de masa corporala al acesteia sa fie cuprins intre 20 si 25, iar rezerva ovariana sa fie in limite normale, adica nivelul AMH sa fie mai mare de 1,1 ng/ml.

407
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux