Clinica Dacia Medical Center a fost infiintata in anul 2010, cu scopul de a pune la dispozitie servicii medicale certificate, de inalta calitate, din domeniul ginecologiei si reproducerii umane asistate. Situata în Centrul Bucurestiului, pe Bd. Dacia, nr. 101, Sector 2, este usor accesibila atat cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, cat si cu masina.

Echipa de medici si asistenti este formata in timp si este bazata pe o relatie de colaborare, incredere, onestitate, si mai ales cu un scop comun: acela de a implini visul pacientilor nostri – sa fie parinti.

dacia medical center sediu

Valorile Dacia Medical Center

Experienta. Am format aceasta echipa cu profesionisti care au ani de experienta in spitale de stat si private. Acestia aduc cunostinte, expertiza si valori comune echipei noastre, valori care se traduc printr-un efort comun de atingere a obiectivelor medicale. Profesionistii nostri sunt cei care va stau alaturi la fiecare pas, fara program, fara limite de comunicare si care implementeaza un model de medicina bazat pe onestitate si umanitate.

Umanitate. Umanitatea nu este atat un punct de plecare, cat un rezultat, o opera a inteligentei si a interesului uman. Asa spune Tudor Vianu. Pentru noi, a avea aceasta valoare inseamna a fi aproape de voi, ca o mare familie. Inseamna empatie, emotie, bucurie si incredere, toate traite impreuna.

Profesionalism. Suntem cu un pas inainte in tot ceea ce inseamna serviciile medicale, complexitatea si calitatea actului medical. Profesionistii nostri sunt intr-o pregatire continua pentru a fi la curent tehnologia si a o folosi in beneficiul dumneavoastra. Stim ca pacientii nostri doresc sa fie tratati de cei mai buni medici, sa fie asistati de cel mai bine pregatit personal medical si de cea mai avansata tehnologie, asa ca depunem tot efortul pentru a fi cei mai buni, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Onestitate. Fii sincer cu pacientul tau si da-i tot atatea sperante cate iti poti asuma cu experienta, profesionalismul si responsabilitatea ta.