Despre noi

Visul tau este misiunea noastra!

Suntem langa tine, te intelegem si te ajutam!

15 pana la 25% dintre cupluri au probleme de fertilitate.
1 din 3 cupluri are un copil prin proceduri de reproducere umana asistata.

Atat timp cat exista o sansa, noi o vom gasi!

dacia medical center sediu

Despre Clinica Dacia Medical Center

Clinica Dacia Medical Center a fost infiintata in anul 2010, cu scopul de a pune la dispozitie servicii medicale certificate, de inalta calitate, din domeniul ginecologiei si reproducerii umane asistate. Situata in Centrul Bucurestiului, pe Bd. Dacia, nr. 101, Sector 2, este usor accesibila atat cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, cat si cu masina.

Echipa de medici si asistenti este formata in timp si este bazata pe o relatie de colaborare, incredere, onestitate, si mai ales cu un scop comun: acela de a implini visul de a fi parinti al pacientilor nostri.

Suntem aproape de pacientele nostre de la debutul vietii sexuale. Pe cele mai multe dintre ele, le ajutam sa devina mame. Gasim solutii la probleme de infertilitate si reusim impreuna. Le suntem alaturi de la primele ganduri de maternitate si pana isi tin bebelusul in brate. Multe dintre ele ne raman aproape chiar si dupa aceea. Se intorc “acasa” pentru controale, tratamente sau interventii si povestim cu drag despre perioada sarcinii. 

Pentru a spori sentimentul de "acasa", ne-am adaptat si imbunatatit continuu clinica, de la furnizor de servicii medicale, la acoperirea nevoii de a veni mai aproape de paciente, intr-un mediu intim, devenind o clinica boutique. Lucram in tihna, liniste si calm si protejam mama si copilul de agitatie si tensiune, atunci cand vin la control.

Impreuna gasim intotdeauna cele mai bune solutii!

Ce spun cifrele

Clinica noastra lucreaza cu aceeasi rata de reusita ca in toate tarile europene, iar sansele de a face un copil sunt estimate corect si onest! Ai la dispozitie cei mai buni specialisti din tara si din strainatate!

Ovocite Proprii*

0%

Ovocite Donate**

0%

Diagnosticare

0%

Embroni Donati**

0%

IUI

0%

*reprezinta media europeana pentru reusita primei proceduri de fertilizare in vitro cu celule proprii
**rata medie cumulata de succes pentru trei embriotransferuri in clinica Medimall Atena

Valorile Dacia Medical Center

Experienta. Am format aceasta echipa cu profesionisti care au ani de experienta in spitale de stat si private. Acestia aduc cunostinte, expertiza si valori comune echipei noastre, valori care se traduc printr-un efort comun de atingere a obiectivelor medicale. Profesionistii nostri sunt cei care va stau alaturi la fiecare pas, fara program, fara limite de comunicare si care implementeaza un model de medicina bazat pe onestitate si umanitate.

Umanitate. Umanitatea nu este atat un punct de plecare, cat un rezultat, o opera a inteligentei si a interesului uman. Asa spune Tudor Vianu. Pentru noi, a avea aceasta valoare inseamna a fi aproape de voi, ca o mare familie. Inseamna empatie, emotie, bucurie si incredere, toate traite impreuna.

Profesionalism. Suntem cu un pas inainte in tot ceea ce inseamna serviciile medicale, complexitatea si calitatea actului medical. Profesionistii nostri sunt intr-o pregatire continua pentru a fi la curent tehnologia si a o folosi in beneficiul dumneavoastra. Stim ca pacientii nostri doresc sa fie tratati de cei mai buni medici, sa fie asistati de cel mai bine pregatit personal medical si de cea mai avansata tehnologie, asa ca depunem tot efortul pentru a fi cei mai buni, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Onestitate. Fii sincer cu pacientul tau si da-i tot atatea sperante cate iti poti asuma cu experienta, profesionalismul si responsabilitatea ta.

De la dorinta, pana la prima strangere in brate. Suntem langa tine si te ajutam sa ai un copil sanatos!