DR. HORATIU ALBU

DR. HORATIU ALBU

 • horatiu albu

O viata sanatoasa nu iti garanteaza un copil sanatos, dar cu siguranta te ajuta. Fa sport, mananca sanatos, ai grija la tentatia viciilor si incearca sa ai o viata sexuala activa.

Dr. Horatiu Albu are o experienta vasta in domeniul bolilor infectioase si de nutritie. Medic de familie si medic specialist, el iti poate oferi consilierea necesara astfel incat sa fii sanatos si sa ai un copil sanatos.

 • presedintele Societatii Romane de Medicina Ortomoleculara
 • medic specialist Boli Infectioase si Medicina de Familie
 • Master en la Biologia Moleculara del Cancer (Oncologie Moleculara). Master suportat de CNIO (Centra Nac de Investigaciones Oncologicas/ European Scool of Oncology) prin CEB (Centra de Estudios Biosanitarii Madrid)
 • asesor Cientifico en Departamento Cientifico – Laboratories Catalysis s.l, Madrid
 • membru al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara / Alternativa din Romania
 • specialitati Medicina Adjuvanta si Complementara: 1. Nutritie, Dietetica, Life Style si Modificare Stilului de Viata; 2. Agenti Antioxidanti; 3. Terapii pt. cresterea imunitatii; 4. Megavitamine; 5. Suplimente Nutritionale – Clasif O.M.S.(Legea 118/2007)
 • medic – Licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca
 • specializari alopate – Bucuresti, Bogota/ Columbia
 • coautor, capitolul Frecventa si repartitia geografica a bolilor parazitare si Tratamentul bolilor parazitare, lucrarea Parazitologie Clinica Moderna – Pro!, Gherman, Editura Olimp 1997, Bucuresti
 • coautor, alaturi de prof. univ. dr.  Ion Gherman la mai multe articole cu privire la tratamentul medicamentos al bolii hidatice chistice, publicate in “Viata Medicala”
 • stagiatura la Institutul Nacional de Geriatrie si Gerontologie Ana Aslan din Bucuresti
 • examen de admitere in Rezidentiat – Bucuresti
 • rezidentiat la Spitalul Clinic Sf. Maria din Bucuresti
 • coautor la lucrarea Observatii clinice privind folosirea preparatului DIAMEL in hepatitele acute virale si hepatitele cronice – R.M. Nastase de la Institutul de
  Infectioase Prof. Dr. M. Bals

3 Responses to DR. HORATIU ALBU

 1. Am avut ocazia de a participa la un curs de Nutritie Ortomoleculara, sustinut de dansul in cadrul UMF Cluj-Napoca. Este un om extraordinar ce detine un bagaj impresionant de cunostinte din domeniul in care activeaza. Iar nutritia ortomoleculara, in opinia mea este imbinarea perfecta dintre medicina bazata pe dovezi si importanta alimentatiei si a stilului de viata.

 2. Buna ziua domnul doctor,
  Numele meu este Cristiana Prisca 52 ani ,sunt medic stomatolog,. in or. Agnita jud.Sibiu.Romania
  – am fost diagnosticata in data de 28 apr.2018 de un carcinom ovarian de 93 / 62 mm in urma unei ecografii abdominale.Am efectuat un RMN abdomeno-pelvin cu substanta de contrast in 08 mai 2018 la care rezultatul a fost de masa atipica ovar drept de 120 mmm cu suspiciune de carcinom mucinos.
  -in 23 mai 2018 interventie chirurgicala IOCN Cluj Napoca,unde dr. Rancea Alin Cristian e efectuat histerectomie totala cu anexectomie bilaterala ,omentectomie,biopsii peritoneale si ganglionare,intraoperator tumora de 15 cm,citoreductie optimala.In 14 iunie 2018 rezultatul histopatologic a fost;-anexa dr.-carcinom cu celule mici de tip pulmonar cu punct de plecare posibil ovarian;tumora nu depaseste capsula;indice mitotic 20/1 HPF ;IHC ;cromogranina pozitiva sinaptofizina negativa,restul structurilor fara invazie,2 ggl.dr.iliac comun,iliac extern,interaortocav,stang ggl iliac extern. Concluzie ; pT1aN0L1V1.
  -in 20 iunie 2018 CT Torace arata ;adenopatiimediastinale pretraheal,precarinale de 43 mm,36 mm hilar dreapta,fara obstructie bronsica,mic conglomerat nodular fara spiculatii periferice de 12 mmm situat in lobul inferior drept central ,fara aspect specific de proces pulmonar periferic structura imprecis delimitata,spiculata intramamar drept in CSE ,mic nodul subiacent leziunii descrise CIE drept,mic nodul 11 mm in grasimea subcutanata axilar anterior stang,nodul similar 10 mm in grasimea subcutanata inframamar stang,mic nodul tisular in grasimea subcutanata abdominala anterior paramedian drept supraombilical de 18 mm (determinari secundare ?)
  – in data de 22 iunie 2018 Comisia Oncologica a Clinicii Amethyst Cluj mi-a recomandat efectuarea unui RMN cerebral,repetarea markerului CA 125 care preoperator a fost 66,7 U/ml,si efectuarea markerilor NSE,Cromogranina.S-a mai recomandat montarea DVI in vederea terapiei sistemice cu scop paliativ protocol Cisplatin/Etoposide si bronhoscopie +/- EBUS pentru excluderea unui potential punct de plecare pulmonar.
  – in data de 26 iunie 2018 la RMN cerebral rezultatul ;mici leziuni gadolinofile periferic fara edem periferic situate cerebelos bilateral ,frontal anterior stang si frontal posterior paraventricular lateral dr.(determinari sec ? )
  – interpretarea histopatologica a biopsiei de san din data de 22 iunie 2018 indica acelasi tip de celule mici de tip pulmonar care au fost regasite si la nivelul ovarului drept
  -la repetarea markerilot tumorali a rezultat CA 125 -12 U/ml NSE 44,71 ng/ml
  -in data de 09 iulie 2018 am inceput chimioterapia cu cisplatin si etoposide,care se va desfasura in cure de 3 zile cu pauza de 21 de zile,in sase ture.Dupa primele 2 ture de cate 3 zile ,se va face o evaluare a situatiei si daca va fi nevoie se va apela si la radioterapie.
  Am citit depre Regimul dr.John Ionescu,despre Regimul Breuss dar astazi la prima sedinta de chimio am aflat de dumneavoastra.M-am pregatit pentru chimio si pentru tot ce poate insemna un cancer in viata unui om,fie el si doctor, din punct de vedere al alimentatiei,asa cum am putut eu ,la nivelul unui stomatolog fara studii in biologie moleculara si am sintetizat cele citite,eliminand dulciurile-de fapt pe cat posibil zaharurile de orice fel,carnea,lactatele,ouale si selectand chiar si legumele si fructele bogate in zaharide si carbohidrati.
  Mi-am stabilit un regim frustrant.Il pot respecta dar nu stiu daca este varianta optima pentru situatia mea,de aceea apelez la dumneavoastra si pentru a castiga timp ,caci nu stiu daca pana la urmatoarea tura de chimio, care va fi 30 iulie-01 august 2018,ne putem vedea la o consultatie,apelez la acest tip de consultatie si tratament prin corespondenta.
  Daca ma puteti programa la o consultatie directa urgenta, astept raspunsul dvs.cu toata disponibilitatea.
  Starea mea fizica este buna ,ma pot deplasa fara probleme .
  Am speranta ca impreuna cu dumneavoatra voi reusi .Astept cu nerabdare raspunsul.
  va multumesc,
  dr.Cristiana Prisca
  tf.0040 744805716 0040 762206768(sot)
  email ; iosifprisca@yahoo.com

Lasa un comentariu

Name*

Email* (never published)

Website

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.