Regulament concurs – Giveaway Pachet cu investigatii esentiale pentru sanatatea femeii

Art.1 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul ”Giveaway Pachet cu investigatii esentiale pentru sanatatea femeii” este organizat si desfasurat de Dr. Chadi Muheidli si Dacia Medical Center SRL, cu sediul in Bd. Iuliu Maniu, 7C, Sector 6, Bucuresti.

Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al campaniei, potrivit celor mentionate mai jos. Prin participarea la concurs, participantii confirma ca au citit si sunt de acord cu conditiile de participare.

Art. 2 DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul se deruleaza in intervalul 08.03.2023 – 12.03.2023, pe reteaua sociala Instagram, in contul oficial Dr. Chadi Muheidli –  https://www.instagram.com/drchadimuheidli/

Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei, premul poate fi insa revendicat doar la sediul clinicii Dacia Medical Center din Bd. Dacia, nr. 101, Sector 2, Bucuresti.

Art. 3 CONDITII DE PARTICIPARE

Participarea la concurs atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza ca:

 • este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania si a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;
 • este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
 • este de acord ca numele lui sa fie facut public in cazul in care va castiga;
 • nu este angajat sau ruda a angajatilor Dacia Medical Center SRL;
 • are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform Cod Civil)

Art. 4 MECANISMUL CONCURSULUI

Participantii trebuie sa realizeze toti pasii urmatori:

 1. dau „like” postarii prezentului concurs, de pe Instagram;
 2. lasa un comentariu la postarea de concurs, in care sa dea „tag” unei prietene;
 3. dau „follow” paginii de Instagram Dr. Chadi Muheidli.

Art. 5 PREMIILE SI ACORDAREA LOR

Premiul consta intr-un Pachet BUCHET creat de clinica Dacia Medical Center, ce contine urmatoarele investigatii ginecologice specifice:

 • consult ginecologic
 • ecografie transvaginală
 • test Babeș-Papanicolau
 • culturi secreții col
 • analize Mycoplasmă, Ureaplasmă și Chlamydia

Pentru a intra in posesia premiului, persoana castigatoare trebuie sa locuiasca in Bucuresti, in localitatile limitrofe sau temporar sa se afle in zona pentru a se putea prezenta la sediul clinicii Dacia Medical Center, pentru realizarea investigatiilor continute de Pachetul BUCHET.

Premiul este valabil o luna de la data anuntarii castigatoarei – 13 martie 2023, cu posibilitate de prelungire cu 2 saptamani – doar in situatii exceptionale.

Persoana castigatoare a premiului trebuie sa transmita printr-un mesaj privat numele si prenumele complet, adresa si numarul de telefon Organizatului acestui concurs, in termen de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care nu se primesc aceste informatii in termenul dat, se va organiza o noua extragere pentru a se stabili un nou castigator.

Totodata, persoana castigatoare isi da acordul pentru realizarea materialelor foto-video in clinica Dacia Medical Center, pentru a obtine imagini in scopuri de marketing.

Art. 6 DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Persoana castigatoare va fi desemnata prin tragere la sorti prin platforma www.random.org, in data 13 martie 2023 si va fi anuntata oficial pe contul – https://www.instagram.com/drchadimuheidli/

Art. 7 INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul contului de Instagram https://www.instagram.com/drchadimuheidli/.

Concursul poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs, dar nu inainte ca acesta sa faca anuntul public prin intermediul contului de Instagram –  https://www.instagram.com/drchadimuheidli/

Art. 8 LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti  competente, din Romania.