Distanta chiar nu conteaza. Povestea lui Luca Andrei.

image1

Era sfarsitul anului 2014 cand am decis ca este momentul sa ne marim familia. Am cautat doctorul cu care sa putem comunica usor si sa reusim sa avem un copil.

Locuim in Craiova si timp de 2 ani am asteptat luna de luna sa primim vestea mult dorita. In aceasta perioada, am schimbat 2 medici din simplul motiv ca mi se spunea ca trebuie sa am rabdare, ca nu am nicio problema… Ultimul medic chiar mi-a reprosat ca am asteptat atata (aveam 30 de ani), lucru care ne-a facut sa mergem la domnul Dr. Chadi Muheidli.


Nu era prima data cand paseam in cabinetul dansului, mai facusem controale de rutina la Dacia Medical Center, plus ca sora mea nascuse cu dumnealui.

Nu am apelat din prima la dumnealui din cauza distantei, dar in mai 2016 ne-am prezentat la clinica dansului, unde am facut analizele de rutina, iar in urmatoarea luna a decis sa facem histeosalpingografia, unde a depistat ca trompa stanga era distrusa… In plus, stiam de la dansul ca am ovare polichistice.

A urmat un tratament pentru 10 zile, apoi o alta vizita la Bucuresti unde, foarte deschis, ne-a comunicat ca fie vine bebe, fie mai trebuie sa continuam tratamentul si in luna urmatoare. Ne-a informat de la inceput ca nu putem lungi mult timp acest tratament, ci doar 3 luni, apoi urma sa trecem la etapa urmatoare, inseminarea artificiala.

Nu a mai fost nevoie, insa, pentru ca vestea mult asteptata a venit. Au urmat controale lunare, indiferent de vreme, programarea era programare… Era intalnirea noastra cu bebe, pe care o asteptam cu mare drag. Am ascultat fiecare sfat pe care mi l-a oferit si astfel, in data de 13 martie 2017, s-a nascut minunea noastra, Luca Andrei.

Din acel moment, totul s-a schimbat pentru noi. Fiecare zi este speciala, casa noastra este plina de armonie si, in plus, ne simtim pe deplin impliniti datorita faptului ca suntem parinti si pentru asta “vinovat” este domnul dr. Chadi, care ne-a fost alaturi si ne-a ajutat sa obtinem acest minunat copil. Nu putem sa ne exprimam bucuria pe care o simtim si nu o sa va putem multumi suficient pentru ajutorul acordat!

Multumim dr. Chadi si multumim intregii echipe Dacia Medical Center!

Daniela si Robert Mindrila

P.S. Ne vom revedea anual pentru ca sunteti doctorul in care am cea mai mare incredere. Distanta chiar nu conteaza.

 

Picture of Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux