Emilia Elena

emilia-elena-1-800x600

Pe 15 ianuarie 2013, intr-o zi superba de iarna, la orele 14:42 a venit pe lume, cu ajutorul domnului doctor Chadi Muheidli, minunea noastra, Emilia-Elena. Erau 4 ani de cand asteptam acest moment, iar in acele clipe toti acesti ani de sperante, analize, tratamente lungi si costisitoare, s-au sters cu buretele, pentru ca familia noastra se intregea cu cel mai important membru, fetita noastra.

Povestea noastra a inceput, ca probabil a multor altor cupluri cand, in dorinta de a avea un copil, lunile treceau, iar ceea ce noi credeam a fi usor de realizat nu se mai intampla. Am urmat varianta clasica “intreaba un prieten”, pentru a gasi cel mai bun doctor, care sa ne spuna ce nu mergea bine. Am inceput prin a merge din medic in medic. Fie pentru ca nu eram multumiti de atitudinea doctorului, care nu prea avea chef sa raspunda la zecile de intrebari care se formulau in capul nostru, fie – si asta cred ca au experimentat foarte multi, pentru ca plecam dupa consult cu impresia ca noi stim mai multe decat doctorul care ne vazuse.

Pentru ca timpul trecea fara a avea vreun rezultat, am ajuns si pe la vestiti profesori universitari care apareau pe la televizor, laudandu-se cu rezolvarea celor mai complexe cazuri. La acesti academicieni statul la coada, mult peste ora la care erai programat, si consultatiile de 10-15 minute, dupa care plecai mai nestiutor decat ai venit, erau ceva obisnuit. Timpul trecea pentru noi, si in afara de analize nu obtineam nimic.

In cele din urma, la recomandarea  unei  prietene,  am ajuns si la domnul doctor Chadi Muheidli. Am fost incantati din prima clipa de dansul, pentru ca avea rabdare in a ne explica situatia in care eram si care erau variantele pe care le aveam. Descoperisem un cu totul alt tip de doctor, fata de ceea ce gasisem pana atunci, un doctor care era tot timpul alaturi de pacient si pe care il puteai contacta chiar si in concediu in caz de probleme serioase. Am trecut impreuna cu dansul prin mai multe inseminari si un FIV, si de fiecare data domnul doctor a fost alaturi de noi cu explicatii si tot timpul cu urmatoarea mutare pregatita, in cazul in care ceea ce faceam nu dadea rezultatele asteptate.

Profesionalismul dansului, dublat si de o echipa deosebita pe care o coordona, au facut ca, in iunie 2012, sa primim vestea cea mare: urma sa fim parinti. De grija si de atentie ne-am bucurat si pe parcursul sarcinii, iar finalul a fost unul foarte fericit.

Va multumim mult domnule doctor, pentru ca ne-ati ajutat sa ne implinim visul!

emilia-elena-2-800x600

Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux