Ea este minunea noastra

Nicoleta Grigoras

Ea este minunea noastra! Ma bucur ca acum 2 ani am facut cea mai buna alegere intrand in cabinetul dumneavoastra, la indrumarea unei prietene.

Timp de 5 ani, am mers din cabinet in cabinet, din doctor in doctor, din tratament in tratament. Fara rezultat. Ei bine, noi astazi va datoram totul! Ne-ati facut cei mai fericiti parinti!

Va voi recomanda din tot sufletul de acum inainte pentru a simti si alte cupluri ce simtim noi acum. Sunteti deosebit! Conteaza orice zambet pe care il oferiti la intrarea in cabinet, cat si raspunsurile la toate mesajele la diferite ore!

Noi va dorim numai bine, dumneavoastra si familiei! Sa fiti sanatos si sa bucurati cat mai multe familii de acum incolo!

Va imbratisam cu drag!

Nicoleta Grigoras

Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mai am șanse să fac copii daca am trompele legate după 2 cezariene??și dacă este vro șansă să le deschid

Buna ziua. Dezlegarea trompelor este o procedura complexa, care presupune anumite riscuri pentru paciente. Astfel, posibilitatea de a realiza aceasta interventie depinde de fiecare caz in parte. Totodata, sansele de a obtine o sarcina pe cale naturala dupa dezlegare sunt sub 10%, conform statisticilor. De aceea, este necesara o evaluare de specialitate in clinica, realizarea unui test AMH pentru a vedea rezerva dvs ovariana etc. Specialistii nostri va stau la dispozitie, fie ca se va putea realiza dezlegarea trompelor, fie ca veti primi indicatie de Fertilizare in Vitro. Ne puteti suna la 0766.53.65.53 pentru programare.

2
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux