Familia Bolboaca

fam bolboaca

Povestea mea incepe in urma cu aproximativ 3 ani, doar ce facusem nunta, iar sentimentul de implinire totala ne-ar fi dat-o un copil.

Un an de zile L-am lasat pe Dumnezeu sa le randuiasca, doar ca toate aratau ca ceva se intampla cu mine, nu reuseam in niciun fel sa raman insarcinata. Dupa rugaciuni si leacuri babesti, am hotarat ca e momentul sa mergem la doctor, a urmat inca un an de chin, tratamente si dezamagiri. Am reusit sa raman insarcinata, dar sarcina a fost extrauterina, am pierdut sufletelul din burtica si trompa uterina. Am fost devastati!

Cand credeam ca nu mai avem nicio rezolvare, iar sanatatea mea se inrautatise fantastic, o prietena mi-a spus de dl. dr. Chadi, de la clinica Dacia Medical Center. Am decis sa fixam o intalnire cu dumnealui si sa ne sfatuim. Indata, domnul doctor m-a pus pe tratament, nu ne-am crezut ochilor cand am vazut analizele care ziceau ca sunt insarcinata dupa doar 7 luni. Sarcina a decurs extraordinar, cu supravegherea indeaproape a dl. dr. Chadi.

Astazi, de 2 luni, sunt mamica, si nu am doar o minune, ci doua! Doi copii perfecti, Karla si… Chadi. Fericirea nemarginita care ne-a fost adusa, ne-a facut sa botezam baiatul cu numele domnului doctor!

Cu cea mai mare caldura, incredere si entuziasm, recomand tututor viitoarelor mamici pe domnul dr. Chadi si clinica Dacia Medical Center!

Picture of Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ce tratament ti-a dat?

2
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux