Familia Mihaescu

fam mihaescu

Am 42 de ani si a doua fetita de 15 zile. Daca nu era doctorul Chadi Muheidli, probabil as fi clacat.

Mi-am dorit de multi ani un al doilea copil, primul are deja 14 ani acum, dar am avut grija de cariera, cu suisurile si coborasurile vietii, si am crezut mereu ca mai am timp. Cand am implinit 40 de ani, am realizat ca timpul e cam trecut si am incercart sa raman insarcinata. Fara rezultat. Am consultat un medic de la o clinica privata si am ramas insarcinata, in sfarsit. Din nefericire, sarcina s-a oprit in evolutie in prima luna. Raspunsul medicului a fost ca e perfect normal la varsta mea, sa mai incerc.

Nu a luat nicio masura suplimentara, iar eu am considerat ca ar fi bine sa caut o a doua opinie. Am fost la un medic ginecolog vestit care, dupa mult timp de asteptare privind data programarii, nici nu m-a consultat, doar am primit sfaturi.

Intamplator am aflat de dr. Chadi Muheidli, care imediat cum am ajuns la cabinetul din Dacia Center, mi-a facut un plan de investigatii pentru a determina daca mai sunt fertila si daca mai pot ramane insarcinata pe cale naturala. Am facut investigatiile stabilite.

In noiemberie 2013, am ramas din nou insarcinata, dar in timpul Craciunului anului 2013, sarcina s-a oprit in evolutie, din nou. Mi-a fost foarte greu sa merg mai departe in aceasta incercare, dar datorita optimismului si discutiilor cu dr. Chadi Muheidli am reusit sa ma mobilizez, sa ma motivez, sa perseverez cu mai multa determinare. Am facut analize de trombofilie si am aflat ca datorita acestei anomalii sangvinice nu pot pastra sarcinile. La indrumarea doctorului Chadi Muheidli am inceput tratamentul injectabil cu fraxiparina, iar la urmatoarea ovulatie, in februarie 2014, am ramas insarcinata.

Ii multumesc din suflet si il recomand pe doctorul Chadi Muheidli, care mi-a fost de un real sprijin. Mai rar intalnesti un medic care sa iti raspunda la telefon mereu, sa iti explice, sa iti inlature din cateva vorbe temerile si ingrijorarile oricarei gravidute.

Pentru oricare femeie care isi doreste un copil pasul de la a fi sau nu insarcinata, pasul de la a fi insarcinata si de a vedea un nou nascut viu si sanatos, sunt pasi infiniti de mari de trecut. Cu doctorul Chadi Muheidli alaturi, am reusit sa fac acesti pasi posibili, iar azi sunt cu un bebe in brate. Va multumesc inca o data si va urez multa sanatate!

Picture of Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Buna ziua!Cat te-a costat aceea analize de trombofilie?

2
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux