Livia

livia

După multe tratamente și analize, după multe încercări eșuate, o prietenă mi-a recomandat să mă consulte domnul doctor Chadi Muheidli, de la Dacia Medical Center. Atitudinea și experiența domnului doctor m-au convins să urmez toți pașii recomandați pentru a reuși să am fetița pe care mi-am dorit-o.

Livia Ioana, alintată Gongi sau Gong, nu s-a grăbit să apară. Domnul doctor a insistat, a căutat soluții medicale, a decis ce analize trebuie să facem, iar noi l-am urmat încrezători. Și foarte bine am făcut! Vestea că urma să avem un copil a bucurat întreaga familie.

Au urmat luni dificile pentru că sarcina nu a fost deloc una ușoară. Domnul doctor mi-a fost mereu alături, mi-a oferit explicațiile de care aveam nevoie, tratamentul potrivit atunci când starea mea se agrava … nu mai vorbesc de promptitudinea dumnealui de a răspunde la telefon indiferent de oră, deoarece Gongi se hotăra să se supere mai ales seara!

Gong are ochi albaștri și zulufi blonzi. E frumoasă ca o păpușă și nu spun asta doar pentru că e fiica mea. Are o curiozitate greu de descris, râde mereu, se joaca cu tati si toți prietenii noștri o iubesc.De multe ori am auzit întrebarea: “Nu o pot lua acasă?” J

Eu și soțul meu suntem fericiții părinți ai unei minuni și îi mulțumim domnului doctor pentru tot ajutorul acordat. Am avut atunci și avem și acum deplină încredere în dumneavoastră!
Sunteți, într-adevăr, THE BEST BABY MAKER !

livia2 livia4 livia3

Picture of Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux