Povestea Florenţei şi a lui Daniel Dragomir

florenta-si-daniel-dragomir3

Povestea Florenţei şi a lui Daniel Dragomir începe frumos, ca o poveste a unor tineri îndrăgostiţi care decid să îşi întemeieze o familie. Acum 4 ani ne-am hotărât să facem un copil. Am rămas însărcinată, dar era o sarcină extrauterină, povesteşte Florenţa. Odată întreruptă acea sarcină, am început drumul căutărilor. Ceva era în neregulă, dar oare ce?

Au decis să meargă la medic şi aşa l-au întâlnit pe dr. Chadi Muheidli, specialist în reproducere umană asistată. Viaţa mi s-a schimbat complet, au început investigaţiile. Veneam periodic la control şi într-un final, am ajuns la fertilizare in vitro, recomandată de dr. Chadi Muheidli pentru că eu nu ovulam lunar. Era singura şansă, iar timpul nu ar fi putut să rezolve altfel problema, crede Florenţa.

florenta si daniel dragomir

În România, costurile unei proceduri sunt în jur de 8.500 de lei, din care statul decontează acum 6.200 de lei, bani la care se adaugă medicaţia, între 3.500 şi 7.000 de lei, după caz. La acel moment nu exista acest program, aşa că ne-am apucat să strângem bani, am făcut şi împrumut la bancă, nu avea cine să ne ajute. Au rezultat patru embrioni, din care au rămas doi. A urmat o sarcină destul de grea, în timpul căreia am stat numai la pat, ca să fiu sigură că cei doi îngeraşi din burtică se vor naşte sănătoşi, mai spune Florenţa. Dupa ce am născut, am uitat complet de toate problemele: dureri de spate, picioare umflate, nopţi nedormite, stări de greaţă. Din momentul în care îi vezi şi îi ţii în braţe, le dai să mănânce, viaţa ţi se schimbă complet. Acum are doi băieţi minunaţi, Paul cel cuminte şi Cosmin cel năzdrăvan, care chiar gemeni fiind, sunt foarte diferiţi. Acum au 5 luni, se joacă, gânguresc, ne fac fericiţi şi nu ne dorim decât să fie sănătoşi. Merită fiecare pas, fiecare efort, căci nimic nu este de “nefăcut” sau de netrecut atunci când îţi doreşti să fii părinte.

florenta-si-daniel-dragomir2

Picture of Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux