Povestea noastra, cu Alexandru si Bogdan

Alexandru si Bogdan (3)

Pentru noi, totul a inceput intr-o zi de iarna, pe 13.01.2015, cand am pasit pentru prima data in cabinetul domnului dr. Chadi Muheidli, cu emotie in suflet si cu multa speranta. Ne-am linistit repede, caci optimismul, profesionalismul si increderea lui Chadi ne-au facut sa intelegem ca va fi bine… doar este Dr. Chadi, The Baby Maker.

Au urmat luni intregi de monitorizare, de analize, investigatii, tratamente, din nou analize si analize, analize si monitorizare, monitorizare, monitorizare. Am urmat insa cu sfintenie sfaturile primite, convinsi fiind ca suntem pe drumul cel bun si ca vom obtine rezultatul mult asteptat. A fost o relatie de parteneriat, nu o relatie tipica doctor-pacient, am avut langa noi un partener, un om, nu doar un doctor, si am trecut impreuna peste toate momentele in care incepeam sa ne pierdem speranta.

… si, in iunie 2016, am tinut in mana rezultatele analizelor de sange beta HCG, care indicau o supervaloare, iar evaluarea ecografica a confirmat o supersarcina cu gemeni. Asa a inceput partea cea mai frumoasa, dar si dificila, cu multe emotii, cu multe contractii, cu seri petrecute la camera de garda cu perfuzii, cu multe intrebari. Toate dispareau insa la fiecare 2 saptamani, cand ne intalneam cu dr. Chadi si ne vedeam bebelusii in burtica.

Dupa 2 ani si 3 saptamani de la prima intalnire, ne tineam in brate copiii mult doriti si asteptati si viata noastra s-a schimbat total – am intrat in “era copiilor nostri” si traim deja de 1 an in aceasta era. Traim totul la dublu – nopti nedormite, viroze, febra, suzeta pierduta in miezul noptii, dar si bucurii imense, zambetele copiilor, primul “mama” si “tata”, tipetele lor de bucurie, conversatiile dintre ei, primii pasi, primii dinti si multe-multe altele.

Razvan si Dana


Echipa Dacia Medical Center

Echipa Dacia Medical Center

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
...ai o intrebare? lasa-ne un comentariux