Analize specializate, solutii viabile, colaborare cu cei mai buni specialisti urologi in infertilitate masculina.

Pentru a putea pune acest diagnostic, in clinica se realizeaza urmatoarele investigatii:

Statisticile arata ca infertilitatea masculina este responsabila in 30-40% dintre cazurile de sterilitate conjugala. In majoritatea cazurilor de sterilitate masculina, un protocol de exploatare serios va permite o diagnosticare corecta si o delimitare a cauzei, ceea ce inseamna sanse considerabile pentru tratament. In infertilitatea masculina, singurul tratament care si-a demonstrat eficienta este reproducerea asistata medical.

Factori de risc

La barbati, motivele pot fi regasite intr-o serie de factori, cu precadere externi si controlabili/depistabili:

Analize

Pentru determinarea cauzei de infertilitatea, totul incepe cu o vizita la medicul specialist, care indica o investigare completa a partenerilor. Doar o diagnosticare corecta poate duce la cea mai buna solutie. In cazul barbatilor, cele mai frecvente proceduri pentru depistarea cauzei sunt:

In anumite cazuri, medicul specialist poate indica o investigarea suplimentara de tipul spermocultura, biochimia spermei, dozari hormonale (FSH, LH, testosteron, prolactina) si indrumarea catre un urolog. Clinica noastra are o echipa de colaboratori pentru frealiyarea acestor investigatii suplimentare.

Tipuri de infertilitate

Exista 5 tipuri majore de infertilitatea masculina, in functie de rata de aparitie:

0 0 Voteaza!
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru
24 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Infertilitate masculina […]

sotul meu are numarul mic de spermatozoizi si cu diferite forme.ce este de facut

Buna ziua!Astazi am repetat analizele hormonale si am facut si o eco transvaginala.Sotul are o spermagrama facuta in urma cu cateva luni.Vrem sa obtinem o sarcina pe cale naturala dar intarzie sa apara ,mentionez k am 35 de ani,fara alte intervenții
Ginecologice, col usor retrovers si fibrom uterin.As vrea sa fac o hidrosalpingografie pt a vedea starea trompelor si as vrea sa stiu costul,si va rog sa mi spuneti la ce dr as putea facea o programare,dl dr Chadi M???Multumesc

[…] Infertilitate masculina […]

Buna seara
Sunt interesata de IUI cu donator.Este posibil?Ce sanse sunt vazand ca am deja 38 de ani?

Va multumesc

Bună ziua!
Am fost diagnosticat cu oligoastenozoospermie după 3 luni de tratament cu profertil am repetat spermograma unele valori au crescut altele au scăzut dar diagnosticul e același oligoastenozoospermie.Exista șanse sa concepem un copil sau trebuie sa apelam la FIV.
Mulțumesc!

Buna ziua. In principiu, cu inseminare artificiala sansele de a obtine o sarcina sunt foarte mici. Sanse mari de reusita sunt cu fertilizarea in vitro.

Buna ziua sotul meu are 0,06 milioane/ml de spermatoizi! Diacnostic: criptozoospermie! Ia tratament cu spermatrop alfa de 1 luna !

Buna ziua. Va putem ajuta cu o opinie, daca ne trimiteti analizele pe pagina de facebook a clinicii Dacia Medical Center, in mesaj privat. https://www.facebook.com/daciamedicalcenter/

Buna ziua. Sotul meu a facut o spermatograma si rezultatul este azoospermie. La analizele hormonale: LH – 15.3; FSH: 20.01 ; PROLACTINA 256 ; TESTOSTERON:18.5

Buna ziua. Va putem ajuta in vreun fel?

Buna ziua!

Sotul meu are azoospermie.ce este de facut?

Buna ziua. Sotul ar trebui sa mearga la un specialist pentru a vedea daca se pot trata cauzele acestei afectiuni. In functie de cauze, se poate discuta si despre metode de reproducere umana asistata, in cazul in care se doreste o sarcina.

Buna ziua, soțului mei i au ieșit in urma spermogramei un nr sub 1.000.000 mmc spermatozoizi. In rest celelalte valori sunt normale, inclusiv o motilitate de 90%.
Care sunt șansele sa obținem o sarcina ? Este FIV cu ICIS o șansa pentru noi?

Va mulțumesc

Buna seara,chiar daca mobilitatea si morfologia sunt in limite normale, numarul foarte mic face ca sansele pentru o sarcina pe cale naturala sa fie foarte mici. Recomandarea merge spre o procedura FIV-ICSI.

Buna ziua ,
In urma unei spermograme am un rezultat sub 1 mil de spermatozoizi , in copilărie am fost operat de hernie testiculara la testiculul drept . Are vreo legătura cu spermograma ? Doresc sa am un copil și încă nu reușim.

Buna ziua. Numarul foarte mic face ca sansele pentru o sarcina pe cale naturala sa fie foarte mici. Recomandarea noastra este pentru o procedura FIV-ICSI.

Bună ziua!
Aceatea ar fi analizele sotului. Ce se poate face in acest sens?

Screenshot_2020-11-12-15-26-27.png

Buna ziua! Tinand cont de analize, puteti incerca o procedura de reproducere umana asistata.

Bună ziua!
Se mai poate face dosar pentru FIV prin programul national?

Buna ziua! Da, inca se mai accepta dosare.