Analize specializate, solutii viabile, colaborare cu cei mai buni specialisti urologi in infertilitate masculina.

Pentru a putea pune acest diagnostic, in clinica se realizeaza urmatoarele investigatii:

Statisticile arata ca infertilitatea masculina este responsabila in 30-40% dintre cazurile de sterilitate conjugala. In majoritatea cazurilor de sterilitate masculina, un protocol de exploatare serios va permite o diagnosticare corecta si o delimitare a cauzei, ceea ce inseamna sanse considerabile pentru tratament. In infertilitatea masculina, singurul tratament care si-a demonstrat eficienta este reproducerea asistata medical.

Factori de risc

La barbati, motivele pot fi regasite intr-o serie de factori, cu precadere externi si controlabili/depistabili:

Analize

Pentru determinarea cauzei de infertilitatea, totul incepe cu o vizita la medicul specialist, care indica o investigare completa a partenerilor. Doar o diagnosticare corecta poate duce la cea mai buna solutie. In cazul barbatilor, cele mai frecvente proceduri pentru depistarea cauzei sunt:

In anumite cazuri, medicul specialist poate indica o investigarea suplimentara de tipul spermocultura, biochimia spermei, dozari hormonale (FSH, LH, testosteron, prolactina) si indrumarea catre un urolog. Clinica noastra are o echipa de colaboratori pentru frealiyarea acestor investigatii suplimentare.

Tipuri de infertilitate

Exista 5 tipuri majore de infertilitatea masculina, in functie de rata de aparitie:

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Primeste notificari pentru
26 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Infertilitate masculina […]

sotul meu are numarul mic de spermatozoizi si cu diferite forme.ce este de facut

Buna ziua!Astazi am repetat analizele hormonale si am facut si o eco transvaginala.Sotul are o spermagrama facuta in urma cu cateva luni.Vrem sa obtinem o sarcina pe cale naturala dar intarzie sa apara ,mentionez k am 35 de ani,fara alte intervenții
Ginecologice, col usor retrovers si fibrom uterin.As vrea sa fac o hidrosalpingografie pt a vedea starea trompelor si as vrea sa stiu costul,si va rog sa mi spuneti la ce dr as putea facea o programare,dl dr Chadi M???Multumesc

[…] Infertilitate masculina […]

Buna seara
Sunt interesata de IUI cu donator.Este posibil?Ce sanse sunt vazand ca am deja 38 de ani?

Va multumesc

Bună ziua!
Am fost diagnosticat cu oligoastenozoospermie după 3 luni de tratament cu profertil am repetat spermograma unele valori au crescut altele au scăzut dar diagnosticul e același oligoastenozoospermie.Exista șanse sa concepem un copil sau trebuie sa apelam la FIV.
Mulțumesc!

Buna ziua. In principiu, cu inseminare artificiala sansele de a obtine o sarcina sunt foarte mici. Sanse mari de reusita sunt cu fertilizarea in vitro.

Buna ziua sotul meu are 0,06 milioane/ml de spermatoizi! Diacnostic: criptozoospermie! Ia tratament cu spermatrop alfa de 1 luna !

Buna ziua. Va putem ajuta cu o opinie, daca ne trimiteti analizele pe pagina de facebook a clinicii Dacia Medical Center, in mesaj privat. https://www.facebook.com/daciamedicalcenter/

Buna ziua. Sotul meu a facut o spermatograma si rezultatul este azoospermie. La analizele hormonale: LH – 15.3; FSH: 20.01 ; PROLACTINA 256 ; TESTOSTERON:18.5

Buna ziua. Va putem ajuta in vreun fel?

Buna ziua!

Sotul meu are azoospermie.ce este de facut?

Buna ziua. Sotul ar trebui sa mearga la un specialist pentru a vedea daca se pot trata cauzele acestei afectiuni. In functie de cauze, se poate discuta si despre metode de reproducere umana asistata, in cazul in care se doreste o sarcina.

Buna ziua, soțului mei i au ieșit in urma spermogramei un nr sub 1.000.000 mmc spermatozoizi. In rest celelalte valori sunt normale, inclusiv o motilitate de 90%.
Care sunt șansele sa obținem o sarcina ? Este FIV cu ICIS o șansa pentru noi?

Va mulțumesc

Buna seara,chiar daca mobilitatea si morfologia sunt in limite normale, numarul foarte mic face ca sansele pentru o sarcina pe cale naturala sa fie foarte mici. Recomandarea merge spre o procedura FIV-ICSI.

Buna ziua ,
In urma unei spermograme am un rezultat sub 1 mil de spermatozoizi , in copilărie am fost operat de hernie testiculara la testiculul drept . Are vreo legătura cu spermograma ? Doresc sa am un copil și încă nu reușim.

Buna ziua. Numarul foarte mic face ca sansele pentru o sarcina pe cale naturala sa fie foarte mici. Recomandarea noastra este pentru o procedura FIV-ICSI.

Bună ziua!
Aceatea ar fi analizele sotului. Ce se poate face in acest sens?

Screenshot_2020-11-12-15-26-27.png

Buna ziua! Tinand cont de analize, puteti incerca o procedura de reproducere umana asistata.

Bună ziua!
Se mai poate face dosar pentru FIV prin programul national?

Buna ziua! Da, inca se mai accepta dosare.

Buna ziua,
Ce imi recomandati in urma spermogramei din poza.mentionez ca sunt la 3 luni dupa o operatie de varicocel, imbunatatiri fata de spermograma din primavara se observa doar la motilitate si morfologie…concentratia a ramas la fel

Screenshot_20210908-112319_WPS Office.jpg

Buna ziua! Va recomandam sa discutati cu medicul curant, care va cunoaste tot istoricul medical. Daca doriti second-opinion, puteti face o programare la numarul de telefon 0766 536 553. Toate cele bune!